filter
project
Wandeltocht

Vraag aandacht voor de opleiding en inzet van hulphonden door deel te nemen aan een wandeltocht. Laat je sponsoren per kilometer en verzamel zo al wandelend een mooie bijdrage voor het goede doel!

Start jouw actie
project
Rommelmarkt/kerstmarkt

Doe mee aan een rommelmarkt, car boot sale of kerstmarkt, of organiseer er zelf één. Dit is een uitgelezen kans om je huis op te ruimen en anderen blij te maken met tweedehands spullen. Spreek je verkooptalenten aan en realiseer zo een hoge opbrengst.

Start jouw actie
project
Sponsorloop

Samen met klasgenoten zoveel mogelijk geld ophalen voor de opleiding van onze hulphonden. Dat kan bijvoorbeeld met een sponsorloop. Ga langs familie en buren om je te laten sponsoren en loop of ren zoveel mogelijk kilometers!

Start jouw actie
project
Koekjes bakken

Kinderen kunnen koekjes bakken en verkopen op straat of op school. Om meer geld op te halen kunnen drankjes erbij verkocht worden. Om de opbrengst zo groot mogelijk te maken is het handig om verschillende soorten koekjes en cakejes te maken.

Start jouw actie
project
Karaoke avond

Wil jij je familiedag dit jaar een ander tintje geven? Organiseer een karaokeavond voor het goede doel! Hilarisch en gezellig tegelijkertijd. Geniet van gouwe ouwe en Nederlandstalige toppers en haal geld op!

Start jouw actie

Start jouw actie.

Je eigen actie starten is heel simpel Start jouw actie