Hoe start ik een actie?

Wil je een actie starten om geld in te zamelen voor de opleiding en inzet van onze hulphonden? Bekijk de animatie of volg het stappenplan hoe je een actie kunt starten.Stappenplan
1. Bedenk wat je wilt doen. Waar ben je goed in? Waar willen mensen geld voor geven? Tip: verzin een actie die zo dicht mogelijk bij je eigen interesses en talenten ligt. Dat maakt het stukken makkelijker om de actie op touw te zetten!

2. Wat heb je nodig voor je actie? Wanneer ga je het doen en met hoeveel mensen? Vraag bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s om je te helpen en mee te denken. 

3. Maak een account aan op helphulphond.nl. Dit is je persoonlijke actiepagina waar je informatie over je actie kwijt kunt en mensen geld kunnen doneren. 

4. Start je actie op. 

5. Promoot je actie, bijvoorbeeld via social media, en verwijs donateurs naar je actiesite. Check regelmatig de tussenstand op je actiesite. 

6. Tel het contant ontvangen geld en stort dit bedrag op je actiepagina. 

7. Communiceer het eindbedrag van je actie naar je donateurs en bedank hen.
 

126
succesvolle acties
9
lopende acties
4658
Donateurs
154.454
gedoneerd

Help je mee?

De problemen in de zorg zijn groot. Jaarlijks komen er meer dan 140.000 kinderen in aanraking met jeugdzorg. Naar schatting leven er in Nederland ruim 200.000 mensen met een posttraumatische stressstoornis. Door de veranderingen in de zorg komen steeds minder mensen met een lichamelijke beperking in aanmerking voor een hulphond. Wij zetten alles op alles om deze mensen te helpen met een inzet van een hulphond. Help je mee?

Jij kunt het werk van onze stichting steunen door in actie te komen! Zelf, of met je familie, collega's, klasgenoten, of vrienden. Maak gebruik van de buttons hieronder om de tips te bekijken of direct een actie te starten.