Start jouw actie voor

Challenge op school!

Over deze campagne

Thuisblijven, anderhalve meter afstand houden en beperkte sociale contacten. Het was en is voor iedereen een uitdagende tijd. Door de grote onzekerheid en het wegvallen van sociale structuren kampen veel kwetsbare jongeren met psychische problemen, die een direct gevolg zijn van de coronacrisis.

Juist voor deze jongeren willen wij opkomen. Wij helpen hen om te gaan met hun problemen door de inzet van dierondersteunde therapie en coaching. Dit doen wij met de unieke combinatie van een professionele therapeut en een zorgvuldig geselecteerde hond/paard. Dierondersteunde therapie en coaching vergroot je weerbaarheid en zorgt onder andere voor zelfvertrouwen.

Organiseer een challenge op jouw school!
Wil jij ons helpen om deze jongeren te ondersteunen? Organiseer dan in het schooljaar 2020-2021 een challenge, waarbij verschillende klassen het tegen elkaar opnemen voor het goede doel. Mogelijke challenges zijn:

  • Inzamelen statiegeldbonnetjes
  • Verkoop Flip, knuffelmascotte Hulphond Nederland
  • Verkoop sleutelhanger Flip
  • Sponsorloop

Online actieplatform
Je kunt met jouw klas op deze campagnepagina een actie aanmaken. Via social media is het mogelijk om de actie te delen met klasgenootjes, vrienden en familie. Het gebruik van het online actieplatform is gratis, het is een hulpmiddel om de challenge voor Hulphond Nederland te ondersteunen. 

Meer informatie
Kijk op http://hulphond.nl/challenge-op-school/