Start jouw actie voor

Een hulphond vergeet geen kind

Over deze campagne

De wereldwijde serviceclub Lions International bestaat 100 jaar en dat jubileum staat in het teken van het vergeten kind. Met een bijzondere autorally door Oost Gelderland gaat Lionsclub Doetinchem de Graafschap geld inzamelen voor de opleiding van speciale Therapie-hulphonden en begeleiders die kinderen met bijvoorbeeld ernstige gedragsproblemen en -stoornissen helpen.

Vrijdag 16 juni moet het allemaal gebeuren. Honderd auto’s - oud, nieuw, groot, klein, klassiek en sportief - vertrekken vanaf het landgoed rond Kasteel Keppel voor een onvergetelijke sponsortocht langs de mooiste plekken van de Achterhoek.

Organisatie: Lions Doetinchem de Graafschap
Datum:         vrijdag 16 juni 2017
Locatie:        Kasteel Keppel in Laag-Keppel

Deelname
Gebruik je eigen netwerk om samen met je rallyteam tenminste 1000 euro op te halen. De kunst is natuurlijk om zo veel mogelijk donaties binnen te slepen voor de hulphonden. Help mee en maak nu een actie voor je team aan via de gele knop 'Start jouw actie' bovenin deze pagina. Wil je meer weten over de rally en Hulphond Nederland, bekijk dan de flyer.

Contact   
Heb je hulp nodig met inschrijven, vragen over het programma of wil je weten wat de overnachtingsmogelijkheden in de buurt zijn? Neem dan contact op met Corine Salomons (Hulphondvergeetgeenkind@gmail.com of telnr. 06-42402559).

Programma 16 juni
08.30 uur - Ontvangst en inchecken teams op Kasteel Keppel 
09.00 uur - Welkom door tv-presentatrice Anouk Smulders
vanaf 10.00 uur - Vertrek rallyteams voor bijzondere tocht door Oost Gelderland
vanaf 16.00 uur - Terugkeer rallyteams op Kasteel Keppel: Achterhoekse gastvrijheid, entertainment en cheque overhandiging aan Anita Witzier van Hulphond Nederland

BN-ers rijden ook mee!
Een aantal BN-ers zet zich als ambassadeur in voor Hulphond Nederland. Onder hen tv-presentatrices Anita Witzier en Anouk Smulders, en model Kim Kötter. Zij zullen op 16 juni tijdens de rally aanwezig zijn op Kasteel Keppel.