Start jouw actie voor

The Big Walk 2020

Over deze campagne

The Big Walk
Op zondag 1 november vieren wij het strandseizoen voor honden op grootse wijze met The Big Walk 2020. Veel hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters nemen dan deel aan de derde editie van deze unieke strandwandeling. Vrij baan om samen lekker over het strand te lopen en heerlijk uit te waaien. Weer of geen weer. Ben jij er met jouw hond ook bij? Met je deelname steun je de opleiding en inzet van hulphonden.

In actie komen voor Hulphond Nederland
Je kunt jouw deelname aan The Big Walk versterken én nog leuker maken door in actie te komen voor het goede doel. Maak gratis gebruik van ons online actieplatform. Een actie starten is heel gemakkelijk en binnen vier stappen gedaan:

  • Klik op ‘start een actie’ en selecteer de campagne ‘The Big Walk 2020’;
  • Maak jouw eigen actie aan. Deze kun je zelf een naam geven en personaliseren met een leuke foto en tekst;
  • Geef een streefbedrag en een einddatum aan;
  • Maak jouw actie officieel door op ‘aanmaken’ te klikken!

Promotiepakket Hulphond Nederland
Je ontvangt vanuit Hulphond Nederland een promotiepakketje met het Hulphond Magazine, knuffelmascotte hulphond Flip, een key cord, collectebus, stickers en posters. Deze kun je inzetten om aandacht te vragen voor je actie. En door je actiepagina te delen via jouw eigen sociale mediakanalen, bereik je nog meer mensen!

Informeer vanuit het actieplatform je buren, (sport)vrienden, familie en collega’s en vraag hen om jouw actie te steunen.