Kom in actie voor

Vierdaagse 2018

Over deze campagne

2018 is hét jaar van de hond en volgens de Chinese astrologie is dit het jaar waar samenwerking ons nog verder helpt. Een goed idee om onze trouwe viervoeters extra te steunen dit jaar. De Nijmeegse Vierdaagse is hier de uitgesproken kans voor. Loop jij mee met de Nijmeegse Vierdaagse? Zet dan ook voor Hulphond Nederland jouw beste beentje voor door nu een actie te starten!

Op 17 juli 2018 gaat de 102ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse van start. Ruim 47.000 mensen zullen vier dagen lang hun wandelschoenen gebruiken om afstanden van 30, 40 of 50 kilometer te lopen. Ben jij één van deze deelnemers en wil jij de Vierdaagse niet alleen voor jezelf lopen, maar tegelijkertijd ook een goed doel steunen? Start dan nu een actie voor Hulphond Nederland! 
100% van het geld dat je bijeen loopt, komt ten goede aan de opleiding en inzet van onze hulphonden!

Een actie starten is heel gemakkelijk én binnen vier stappen gedaan, kijk voor meer informatie bij het kopje 'Uitleg' of ga direct naar de button 'Start jouw actie'. 

Nadat je succesvol jouw eigen actie hebt gestart, kan je deze delen via jouw eigen social media kanalen. Je ontvangt een promotiepakketje van Hulphond Nederland om jouw actie onder de aandacht te brengen bij vrienden en familie. 

In deze animatie wordt nog een keer duidelijk uitgelegd hoe je een actie kunt aanmaken. Mocht het onverhoopt toch niet helemaal lukken en wil je graag een actie aanmaken dan kan je voor meer informatie  contact opnemen met Hulphond Nederland via het telefoonnummer: 0486 - 41 18 78.